Sovay

Vi ritar ansikten på bilden. Denna blev inte så jättebr, men den duger i alla fall. 

Jag blev nöjd med näsan:)

Gemma fyller 15 år idag!! Vi sjöng för henne på musiken. Jag fyllde den nittonde, så nu är vi de två första i klassen som är femton.

MvH Sovay


Gemma!

WIHOOO! Ni v et sån där "Chailattesyrup" Som de använder i riktig chailatte? Vi hittade sån idag och är överlyckliga. Det kostade 56, och är rätt så mycket faktiskt. :) Så nu sparar vi väldigt mycket pengar faktiskt :) Det kostar 30 kronor att handla på ett café här, dyrtdyrt.. Hehe :D Men nu ska jag plugga matteprov och det vet jag att Sovay gör med :) Så vi höres! KRAM.

 

 

En stor kram och puss till våran älskade bästa vän S! Du betyder mest för oss (L)


Friday I'm in love

EN SUMMERING AV DAGEN!

Vi har inte skrivit på många dagar, anledningen: SKOLA. Det har dragit i gång och är jobbigt. Läxor och mångs prov framför oss väntar. Men inte skall vi deppa för det!

 

Vi drack lite chailatte idag, hemmagjord =) Riktigt god faktiskt! Men det blir inte lika smak som på aldos deli ( Ett café mitt i city ;) ) Hehe. Idag har vi vart i skolan, från 08.35 till 14.45! En ganska ok dag. Alla i klassen var lite konstiga och våran lärare drog till med en replik;

Lärare; Jag har gått på boxning, så akta er! 

Hehe, det var en elev som var lite.. jobbig :P haha men vi har en bra klass <3 Typ pratig.se, men skojj har vi =)  
Nu är det skönt att det äntligen är helg! Vi har sett fram emot det.. i 5 dagar! Kanske blir det en liten film kväll? (Hoppas) Vi har alltid så kul då! 

 

MvH  Sovay & Gemma.


A dustland fairytale

 Älska den här låten! 

Sovay

Vi har varit och handlat lite. Jag köpte twightligt-boken Om jag kunde drömma på ica, vill så gärna läsa den!

Köpte också lite gott chaite och glass, ben&jerrys bohemian rasberry, undrar om den är god? Vi hyrde lite film också.

Ska nog göra lite chailatte ikväll, mums!

 

MvH Sovay


Bilder av Gemma.

Höst.
Målade den här bilden nån gång i.. september? Fick inspiration från utsikten från vårat köksfönster. Inte något mästerverk precis, men jag gillar den. Jag älskar vårat rönnbärsträd, det står kvar fortfarande, och rönnbär finns de! 

 

Porträtt.
Något jag var lite noggrannare med iallafall. Jag fick inspiration från hemsidor, och satte mig ner. Då tillverkades denna. Jag är nöjd med resultatet, men man utvecklas ju som sagt.  

 /  Gemma.


Lite bilder:)

Ett träd:).Blev lite dålig bild, jag knäppte med mobilen.Ritade den idag, blev mycket nöjd. Lite dälig bild pga mobilkamera.Samma här.Målade den här för några dagar sedan med akryl.

Usch, jag har ont i huvudet:(. Såg filmen Wanted ikväll, ganska bra men konstig i början. Har ni sett den?

Miss Sovay.


Dont Look Back In Anger.


Suede.


Introdution

Vi är två stycken personer med passion för att måla, och utrycka sig i bild och form. Vi är födda 1994, så vi har inte så mycket erfarenhet. Men vi hoppas att ni tar det vi gör seriöst iallafall. Vi kommer att lägga ut bilder, och saker vi har skapat. Vi brinner för konst i alla dess former. Vi hoppas att ni kommer gilla det vi skapar. Nu ställs den eviga utställningen ut, på internet.



Mvh Sovay & Gemma.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0